Billig vinreol kan blive en dyr fornøjelse

Mere liv i hjemmet (foto traevarer.dk)

Få arrangeret vinene pænt med en vinreol (foto traevarer.dk)

Der er noget smukt ved vinreoler. Der findes et hav af forskellige varianter, men næsten ligegyldigt hvad for en, man vælger, vil det tilføje et eksklusivt look til boligen. Det skyldes velsagtens, at flaskerne kommer til at blive præsenteret snorlige og lækkert. Og flaskerne er ofte i sig selv ganske nydelige. Det virker også eksklusivt, fordi vinflaskerne kan være forbundet med noget eksklusivt. Der findes klassiske træreoler eller mere sofistikerede løsninger, hvor man næsten får et lille kunstværk ud af reolen og vinene. På grund af vinreolers typiske smukke design, er der måske ikke så meget fokus på det rent praktiske. Det bør der dog være.

 

Præsenter vinsamlingen på bedste vis

Hvis man finder en billig, men flot vinreol, er der risiko for, at det bliver en dyr fornøjelse. Efterhånden som reolen bliver læsset med flasker, er der nemlig risiko for, at den falder sammen, og samtlige flasker vil smadre. Derfor er det vigtigt at sikre sig ordentlig kvalitet. Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis man har fokus på det praktiske, skaber vinreolen også system. Du behøver ikke at lede som en gal efter den rigtige flaske, hvis du danner dig et smart system ved hjælp af reolen. Det kan eksempelvis være, at du sorterer efter land, årstal eller drue. Det kan også være, du vil sortere efter hvid- rød eller boblende vin – eller flere af dem kombineret i et system.

 

Vinreolen skaber system

Ligegyldigt hvad du vælger, kan du danne dig et overblik, som kan være nyttigt. Det kan også være en god måde at økonomisere med sine vine på. Man kommer ikke til at købe noget, som man allerede havde i forvejen. Det kan ellers sagtens ske, fordi vinene nemt bliver væk i mængden. Der er med andre ord både designmæssige og praktiske årsager til at anskaffe sig en vinreol. Den kan pryde ethvert hjem, samtidig med at den kan sætte et personligt præg.

Se et stort udvalg af vinreoler her.

 

Kig videre her:

Skamler er prikken over stolen

Der findes masse af forskellige fede spiseborde – vælg ét til dig!

Design, Indretning, Køkken, Møbler , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *