Få inspiration til at bruge din stål altan bedst

Stræk dig og nyd luften på din altan! (foto minaltan.dk)

Stræk dig og nyd luften på din altan! (foto minaltan.dk)

En stål altan er er ikke bare et sted, hvor du lige kan trække en mundfuld frisk luft. En altan er et ekstra rum, som du kan udnytte på lige fod med andre rum i dit hus eller lejlighed. Særligt hvis du bor i en mindre lejlighed, kan det virkelig være en god idé at lære at bruge pladsen optimalt på din altan.

 

Simpel struktur, masser af plads til indretning

Det særlige ved lige nøjagtigt en stål altan er sådan set mest designet. Stål altaner er meget populære, fordi de passer til mange typer huse. Derudover er det også nemme at holde pæne, fordi stål er et taknemmeligt materiale. Og så er det nemme at gøre personlige med eksempelvis den type gulv, man bedst kan lige.

 

Stål altan året rundt

Du skal udnytte din altan bedre – alt for mange af folk med altaner, har en altan, som de kun bruger få måneder om året. Det er ærgerligt. Her får du inspiration til at bruge altanen året rundt:

Sommer

Om sommeren er det lige til – du skal naturligvis bruge den til dejlige sommeraftener med gode middage. Sæt eventuelt læhegn op, så du også kan bruge altanen i blæsevejr. Eller få en markise, hvis du døjer med skarp sol. Begge dele kan også give dig nye muligheder for at få en lille urban have. Allerede fra maj måned kan du plante altankasser eller blomsterkummer på hjul.

Efterår

Hvad med en udestue? De fleste altaner kan nemt bygges om til en udestue, der betyder at du kan sidde og følge med i efteråret – ja og foråret. Brug også din altan om efteråret til at tørre tøj.

Forår

En varmelampe kan give dig mulighed for at sidde mere ude på altanen i de tidlige forårsmåneder.

Vinter

Brug altanen til at opbevare grøntsager og holde dem kolde. Undgå frost med en frostfri kasse.

 

Læs mere om altaner på www.minaltan.dk.

 

Se også:

Altandøre gør det muligt at lave din altan til et ekstra rum

Altan Århus – Når Mindeparken og botanisk have er fyldt op

Altan, Bolig , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *